Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τα λένε όλα τ' άστρα

10 σχόλια:

marimar juanita είπε...

δεν ξέρω τι λες εσυ, εγώ πάντως ακολουθώ μόνο την Άση Μπήλιου, και αν δεν επιβεβαιώσει αυτή, δεν πιστεύω τίποτα!!!

so είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχααα!!!!!!!ειμαστε σε καλο δρομο!

Ανώνυμος είπε...

akoma kai ta astra epistatepsame stin Ypothesi...

Ανώνυμος είπε...

Όταν θες κάτι πολύ,τότε το σύμπαν συνομοτεί για να το πετύχεις...

Ανώνυμος είπε...

προηγουμενε ανωνυμε θα σου προτεινα να κοψεις τον Paulo Coelho τον Milan Kundera και τον Umberto Eco και να ασχοληθεις με τον σαφεστερα εποικοδομητικοτερο αυνανισμο

Μαϊμού ΑΡΑΝ είπε...

Ακολουθώντας την παράδοση του Μάη του 68 και τη μεγάλη ανάδυση του υποκειμενικού παράγοντα στην υπόθεση του κοινωνικού ανταγωνισμού, θέλω να καταγγείλω τη συντρόφισσα Πατέρα γι' αυτό το ιδεολογικό πισωγύρισμα, γι' αυτή την υποχώριση στο ντετερμινισμό. Ηταν ωστόσο αναμενόμενο καθώς από επαγγελματική διαστροφή η συντρόφισσα επέκτεινε τα συμπεράσματα της επιστήμης της και στην υπόθεσή μας. Η κοινωνική επανάσταση όμως δεν μπορεί να πέσει από το δέντρο σαν ώριμη μπανανα τσικίτα. Πρέπει να απλώσουμε και το τριχωτό μας χέρι για να την κόψουμε

Ανώνυμος είπε...

επόμενε ανώνυμε από χιούμορακι βλέπω δεν σκαμπάζουμε και πολλά, ε;

Επόμενος Ανώνυμος είπε...

προηγούμενε ανώνυμε ούτε εσύ φαίνεται

μια σχέση λατρείας και μίσους ξεκινά..

Ανώνυμος είπε...

μπουχαχαχαχα....
ανακαλω!

πακιμποη είπε...

παιδιά δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα. Είπα να κάνω χωριστό ποστ σαν το φίλο πυροκλάνη που επαυξάνει αλλά θα σας φιλοδορήσω απλά με ένα απόσπασμα και ένα λινκ:

"Ο καπιταλισμός ως σύστημα προϋποθέτει την περίφημη «πρωταρχική συσσώρευση του κεφαλαίου».

Για να υπάρξει αυτή η συσσώρευση απαιτείται λιτότητα, σκληρή εργασία, εγκράτεια (γι’ αυτό και ο άλλος μέγιστος κοινωνιολόγος, ο Max Weber, συνδέει τον καπιταλισμό με την «ασκητική» προτεσταντική ηθική στο έργο του «Η προτεσταντική ηθική και το πνεύμα του καπιταλισμού»).

Όμως λιτότητα, ασκητισμός, εργασιομανία είναι ιδιότητες που αποδίδονται στο ζώδιο του Αιγόκερω, γι’ αυτό και τώρα που ο Πλούτωνας διασχίζει αυτό το ζωδιακό χώρο έχουμε μια πρωτοφανή παγκόσμια κρίση αυτού του συστήματος."

http://regulushellas.blogspot.com/2011/05/karl-marx.html

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!